Klan Tv Live

Tv Klan

Televizioni Klan livestream tv

TV Klan është një televizion kombëtar në Shqipëri. U themelua në vitin 1997 dhe u licensua nga Këshilli Kombëtar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si kanali i parë kombëtar privat në territorin e Shqipërisë në vitin 2000.Ky kanal eshste i ndjekur ne Shqiperi nga nje mase e madhe teleshikuesish,ofron programe te ndryshme ,si filma nga vendi dhe te huaja.Ne oret e darkes vijohet nga pragrame te ndryshme ,si ai me fame ne vend “Opinion” me drejtues gazetarin Blendi Fevziu,si dhe cdo te premte ne darke me emisionin “Zone e lire” i prezantuar nga Arian Cani.Gjithashtu me evente sportive si champions league,kampionati boteror etj.Kjo shumellojshmeri programesh e ka bere te shikuar shume jo vetem ne Shqiperi por gjithashtu dhe ne Kosove e Maqedoni,ne cdo zone shqipfolese.Programet e tij shperndahen ne rruge tokesore me ane te sistemit digital tokesor,por gjithashtu dhe me ane te asaj satelitore ,duke e zgjeruar shikueshmerine ne gjithe boten me ane te satelitit eutelsat W2 .


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

Comments are closed.