T PLus Shqip

T PLus Shqip kanali i paketes digitalb qe i perkushtohet filmave qe nga vitet 1947 e me tej ,cdogje flet ne shqip ne kete kanal.Nostalgjia e filmave Shqiptare per te gjithe ato qe kane perjetuar ato kohe.,nje pjese e kultures dhe aktorëve më me zë në Shqipëri.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Comments are closed.