Supersport Albania

SuperSport Albania eshte pjese e paketes televizive tokesore dhe satelitore DigitAlb. Deri në mars 2013, ka një total prej 15 kanale televizive (5 kanale ne formatin standard definition, 6 Kanale High Definition qe transmetojne në Shqipëri, 3 kanale standard definition që transmetohen vetëm në Kosovë dhe 3 kanale HD qe transmetohen vetëm në Kosovë). Kanalet transmetojnë një gamë të sporteve të ndryshme të tilla si Primera Division, Serie A, Bundesliga gjermane, Eredivisie, Liga e Kampionëve, Kupa e Botes, Boks, NBA, Moto GP, Wimbledon, ATP 250, ATP 1000, IAAF etj. Shumica e eventeve sportive transmetohen ne formatin Full HD. Gjithashtu transmetimet 3D janë në dispozicion; kryesisht për ndeshjet e futbollit të veçanta. Finalja e Euro 2012 u transmetua ne formatin 3D ne SuperSport HD. Supersport Shqipëria është në dispozicion në Eutelsat 16A (16.0E), së bashku me kanalet e tjera te Digit-Alb.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 2.60 out of 5)
Loading...

Comments are closed.