RTK Live

Rtk

RTK televizioni publik i Kosoves

Transmetues publik informativ, kulturor, dhe arsimor i Kosovës. Financimi i RTK-se bëhet nëpërmjet taksës shtuar faturave për pagesën e rrymës elektrike, gjë qe përkrahësit e tij besojnë se do të ndihmoj në ruajtjen a paanshmërisë, televizioni kombetar Kosovar,nje nder kanalet me te ndjekura ne kosove e diaspore nga shqiptaret e Kosoves,por gjithashtu dhe nga shqiptaret e Shqiperise.RTK transmeton kanalin televiziv RTK1 dhe kanalet radiofonike Radio Kosova dhe Radio Blue Sky.Ju ftoj ta ndiqni ne livestream ne websitin tone.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...

Comments are closed.