Ora News

RTV Ora News

Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport.Ora-News, Radio Televizioni informativ Shqiptar, lajme, debate, analiza politike, showbizz dhe shume te tjera.Faqja zyrtare ne YouTube ku mund te ndiqni te gjitha Kronikat e Lajmeve : http://youtube.com/rtvoranews1
Faqja zyrtare ne YouTube ku mund te ndiqni te gjitha Puntatat e Emisioneve : http://youtube.com/rtvoranews
Website http://www.oranews.tv/ Mund tashikoni live ne websiten tone,livestream


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4.44 out of 5)
Loading...

Comments are closed.