News24-live

News24 eshte televisioni i pare Shqiptar me 24 ore lajme nga Shqiperia e bota.Krijuar dhe financuar ne vitin 2002 nga nje gazetar Italian i cili ka themeluar dhe gazeten Shqiptare dhe portalin ballkanweb Carlo Bollino.Pershtatur sipas menyres se lajmeve qe trasmeton Rainews24


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3.70 out of 5)
Loading...

Comments are closed.