May 05

News24-live

news24News24 eshte televisioni i pare Shqiptar me 24 ore lajme nga Shqiperia e bota.Krijuar dhe financuar ne vitin 2002 nga nje gazetar Italian i cili ka themeluar dhe gazeten Shqiptare dhe portalin ballkanweb Carlo Bollino.Pershtatur sipas menyres se lajmeve qe … Continue reading
Jan 20

Ora News

ora_newsRTV Ora News Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport.Ora-News, Radio Televizioni informativ Shqiptar, lajme, debate, analiza politike, showbizz dhe shume te tjera.Faqja zyrtare ne YouTube ku mund te ndiqni te … Continue reading
Jan 13

Supersport Albania

SuperSport Albania eshte pjese e paketes televizive tokesore dhe satelitore DigitAlb. Deri në mars 2013, ka një total prej 15 kanale televizive (5 kanale ne formatin standard definition, 6 Kanale High Definition qe transmetojne në Shqipëri, 3 kanale standard definition … Continue reading
Dec 15

RTK Live

RTK televizioni publik i Kosoves Transmetues publik informativ, kulturor, dhe arsimor i Kosovës. Financimi i RTK-se bëhet nëpërmjet taksës shtuar faturave për pagesën e rrymës elektrike, gjë qe përkrahësit e tij besojnë se do të ndihmoj në ruajtjen a paanshmërisë, … Continue reading