May 05

News24-live

news24News24 eshte televisioni i pare Shqiptar me 24 ore lajme nga Shqiperia e bota.Krijuar dhe financuar ne vitin 2002 nga nje gazetar Italian i cili ka themeluar dhe gazeten Shqiptare dhe portalin ballkanweb Carlo Bollino.Pershtatur sipas menyres se lajmeve qe … Continue reading