Jan 20

Ora News

ora_newsRTV Ora News Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport.Ora-News, Radio Televizioni informativ Shqiptar, lajme, debate, analiza politike, showbizz dhe shume te tjera.Faqja zyrtare ne YouTube ku mund te ndiqni te … Continue reading
Jan 13

Supersport Albania

SuperSport Albania eshte pjese e paketes televizive tokesore dhe satelitore DigitAlb. Deri në mars 2013, ka një total prej 15 kanale televizive (5 kanale ne formatin standard definition, 6 Kanale High Definition qe transmetojne në Shqipëri, 3 kanale standard definition … Continue reading